Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.
Thuis

Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.

China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. certificaten
China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. certificaten
„Mijn project is in dringende behoefte van het Scherm van de Waterdraad, voltooide u mijn orde binnen de vereiste tijd. Het hielp me werkelijk een. Mijn Betrouwbare Leveranciers! “

—— Mohamed

Het „uw Scherm van de Wigdraad is redelijk en uitstekend in prijs in kwaliteit. Wanneer ik mijn volgende project doe, zal ik zeker zijn om u opnieuw te contacteren.“

—— Mr.Thien

„Dit is mijn eerste keer om met het Draad Verpakte Scherm te contacteren, waren Er vele dingen die ik niet begreep. U verklaarde geduldig aan me, was uw dienst uitstekend.“

—— Mr.Alan

Ik ben online Chatten Nu

Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Hengyuan
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 500-800
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Van de de Hardware die wordt Opleverend Industrie van Hengyuan van de Anpingsprovincie het Productco., Ltd gevestigd in Anping-provincie die goed - van de „geboortestad van draadnetwerk wordt gekend in China“, uit Anping-de fabriek van het roosterscherm in 2006 met het oprichten van 3,0 miljoen RMB te voorschijn is gekomen. Het heeft een betrekkelijk lange geschiedenis, een tarief van de grote schaalproductie, en het is het enige bedrijf onder andere in hetzelfde beroep dat door de IS09001-authentificatie van het kwaliteitssysteem moet verklaard te zijn.

verscheidene jaren, houden wij nooit op vernieuwend en verbeterend, hebben wij de geavanceerde productielijn, verzamelden het massieve techniekonderzoek geïntroduceerd en het bestuurstalent, nu bedrijfbewegingen aan de XuTuan-Draad Mesh Industry Zone, neemt zes duizenden vierkante meters op.

 

Onze bedrijfopbrengst en verkoopt zoals volgend: Het scherm van de Johnsondraad, Waterputfilter, het V- draadscherm, Putfilter, het Draad verpakte scherm, Olieputfilter, het scherm van de Wigdraad, Groefbuis, V gevormde draad laste de schermen, Zeefpijp, Mijn zevend netwerk, Spiraalvormige het schermbuis, de Staaf gebaseerde ononderbroken pijp van het groefscherm, Gekronkelde het schermcilinders, Boorputfilter, de Trillende plaat van het zeefscherm, het paneel van de Wigdraad, het Scherm vlak, Waterfilter, het Boogscherm, Johnson-het schermpijp, Waterfilter enz.

 

De producten worden gebruikt in de handel, zoals erts goed het kiezen, aardolie, de chemische industrie, elektron, vervoer, plastieken, voedsel, architectuur, verkeer, Water/olie, Waterzuiveringsinstallatie enz.

 

Onze producten kunnen overal in China, evenals Afrikaanse landen, Midden-Oosten en de gebieden van Zuidoost-Azië worden gezien.

 

De voorzitter van ons bedrijf hoopt oprecht om handelsrelatie op basis van wederzijdse wederkerigheid, wederzijds voordeel en vriendschappelijke samenwerking goed te bouwen om de aardige toekomst samen tot stand te brengen.

 

China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

Contactgegevens
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Orange Song

Tel.: 008613903185920

Fax: 86-318-7565919

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)